O grupaciji Petrol

Misija

Kompanija Petrol zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brine o pouzdanom, ekonomičnom i ekološkom snabdijevanju potrošača u Sloveniji i na tržištima jugoistočne Europe. Putem razgranate mreže benzinskih stanica  vozačima nudimo sve što im je potrebno za siguran i udoban put, a domaćinstvima osiguravamo svu toplotu koja im je potrebna i dostavljamo je u njihov dom.

 

Vizija

Petrol će biti vrhunski ponuđač cjelovitih energetskih i ekoloških proizvoda i usluga, koju će korisnici u Crnoj Gori   i  Istočnoj Europi prepoznati kao jednu od najsavremenijih i najdinamičnijih energetskih kompanija vrijednih povjerenja i usmjerenih u trajno održiv razvoj.

 

Vrijednosti

Kompanija Petrol osjeća posebnu odgovornost prema svojim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, vlasnicima i društvu u cjelini. Njihova očekivanja ostvaruju motivisani i preduzetnički usmjereni zaposleni. Poštujemo temeljna zakonska i moralna pravila društva u Crnoj Gori i šira evropska mjerila,a posebno brinemo o očuvanju životne sredine.

 

Položaj među konkurentnim poduzećima

Kompanija se odlikuje prvenstveno kvalitetom robe i usluga, visokim ugledom, prepoznatljivim robnim markama i stabilnim finansijskim položajem.

 

Osnovna djelatnost

Primarno područje poslovanja grupe Petrol jeste obavljanje naftno-trgovačke djelatnosti, a naša središnja konkurentska prednost jeste savremena mreža od 5 benzinskih stanica u Crnoj Gori koja je u konstantnom rastu.

 

Način poslovanja

Način cjelokupnog poslovanja grupe Petrol temelji se na praćenju i poštovanju savremenih tržišnih zahtjeva na području usluga, informacijske tehnologije i očuvanja životne sredine.

Slike: 
Petrol benzinska stanica
Petrol benzinska stanica
Petrol benzinska stanica
Petrol benzinska stanica
Petrol benzinska stanica