Zlatna Petrol kartica

Šta je Zlatna Petrol kartica?

Zlatna Petrol kartica je jedina kartica koja vam vraća novac prilikom kupovine.
 
Kada god kupujete, na bilo kojem benzinskom servisu Petrol Crna Gora MNE, ne zaboravite da vam Zlatna kartica bude uvijek pri ruci. 
 
Sa Zlatnom Petrol karticom dobijate povrat novca na karticu. 
 
Zlatna Petrol kartica je program nagrađivanja lojalnih Petrol kupaca.
 

Kako dobijam novac nazad?

Kupovinom LPG-autogasa ili označenih artikala ostvarujete povrat novca na svoju Zlatnu karticu.
 
Artikli koji vam vraćaju novac su označeni na svim našim benzinskim servisima.
 
Iznos novca koji ste dobili nazad, možete iskoristiti već kod naredne kupovine.
 
Vi odlučujete koji iznos novca želite potrošiti, kupujući šta god želite iz asortimana na benzinskim servisima Petrol Crna Gora MNE u Crnoj Gori. Vaš novac možete potrošiti na kupovinu vrhunskog Q Max goriva ili artikala iz našeg asortimana.
 
 
Kartu benzinskih servisa u Crnoj Gori možete vidjeti ovdje.
 

Kako da počnem koristiti svoju Zlatnu karticu?

Pogodnosti koje nudi Zlatna Petrol Kartica, može ostvariti i koristiti svaki kupac koji pravilno ispuni pristupnicu i plati karticu. Kartica košta 1 euro (jedan euro), a na kartici se već nalazi pogodnost, Kafa na putu – GRATIS!
 

Kako koristiti vraćeni novac na benzinskim stanicama?

Prilikom plaćanja na benzinskom servisu uz račun dobijate i odrezak na kojem vam je navedeno koliko novca imate na svojoj Zlatnoj kartici.
 
Iznos možete potrošiti odmah, kod naredne kupovine ili ga akumulirati.
 
Prilikom kupovine vi odlučujete, da li ćete akumulirani iznos potrošiti i tako umanjiti račun trenutne kupovine, ili ćete ga ostaviti do naredne kupovine.
 
Novac koji imate na kartici se ne može isplatiti, nego ga možete potrošiti na bilo kojem Petrol benzinskom servisu u Crnoj Gori.
 

Do kada mogu sakupljati novac na svojoj Zlatnoj kartici

Povrat novca se sakuplja u okviru trenutnog obračunskog perioda, koji počnije za svaku kalendarsku godinu (1.1.) i završava 31.12. tekuće godine. Prikupljen povrat novca vlasnik Petrol kartice može koristiti najkasnije do 31. januara naredne godine. Prikupljen povrat novca koji nije iskorišćen do 31. januara naredne godine, nije prenosiv u naredni obračunski period i zato se 31. januara poništava.
 
Na kraju obračunskoga perioda prikupljeni iznos novca se može iskoristiti na bilo kojem Petrol prodajnom mestu u RS. Po isteku obračunskoga perioda kompletan sakupljeni iznos u tom obračunskom periodu se poništava.