Aktuelne akcije

Plaćaj Mastercard karticom i odaberi svoje osvježenje

Trajanje akcije

od 01.07.2021 do 31.07.2021

Započni sa uštedom od 5%, završi u 100% dobrom raspoloženju

Ljetnja sezona putovanja i odmora se zahuktava, a kako bi putovanje prošlo što ugodnije, naša kompanijai Mastercard pripremili su osvježavajuće poklone za svoje korisnike. Naime, svi korisnici Mastercard kartica koji na našim benzinskim stanicama budu platili račun u iznosu 30 eura ili više, i to urade beskontaktno svojom karticom ili mobilnim telefonom, na poklon će dobiti osvježenje po svom izboru.

Kampanja “Plaćaj Mastercard karticom i odaberi svoje osvježenje” traje od 1. do 31. jula ove godine i u njoj mogu učestvovati svi korisnici Mastercard beskontaktnih kartica i mobilnih novčanika izdatih u Crnoj Gori. Vozači će moći da biraju između sledećih poklon osvježenja: flaširana voda Fresh 0.5l, sladoled Macho sa ukusom čokolade ili kafe za ponijeti.

Takođe, važno je podsetiti da se beskontaktna plaćanja obavljaju jednostavno i sigurno, prislanjanjem kartice ili mobilnog telefona sa omogućenom uslugom mobilnog novčanika na terminal na kasi, pri čemu za iznose do 40 eura nije potrebno unositi PIN kod, što cijelo plaćanje čini još bržim i praktičnijim.