Q Max Diesel

Odličan i prvi izbor za sve tipove dizel motora. Sada sa dvostrukim djelovanjem Dual Action Technology koja omogućava još veću snagu motora i odaziv. Do 50 više prijeđenih kilometara jednim punjenjem!

Pronađite prodajna mjesta

Dual Action Technology za naprednu zaštitu motora

Do 50 kilometara više i 3% veća snage motora

Potpuna zaštita ključnih djelova motora

Manje pjenjenja za veći kapacitet punjenja rezervoara

Još manje emisija i manje čvrstih čestica u izduvnim gasovima

Prvi izbor za sve tipove dizel motora

Bolje sagorijevanje i manja potrošnja

Q Max Diesel odličan je izbor za sve vrste i tipove dizelskih motora, uobičajenih i onih tehnološko najnaprednijih. Redovnom upotrebom goriva Q Max Diesel poboljšava se ubrizgavanje i miješanje goriva sa vazduhom, a bolje sagorijevanje smanjuje potrošnju i poboljšava ekonomičnost vožnje.

Poboljšana čistoća djelova motora za zaštitu motora

Savremena tehnologija čišćenja Dual Action Technology uz pomoć inteligentnog molekularnog sastava brine o čišćenju i održavanju čistoće motora. Efikasan paket najsavremenijih aditiva u Q Max Diesel gorivu pruža visoko efikasnu zaštitu od korozije i zaglavljivanja mlaznica. Rezultat je znatno poboljšana vitalnost motora, koja se ogleda u regeneraciji snage i ubrzanja i do 3,7% manjoj potrošnji.

U skladu sa najstrožim standardima zaštite životne sredine

Q Max Diesel poštuje sve stroge zahtjeve propisane zakonom i proizvođačima motora. Gorivo ne sadrži sumpor i potpuno je bezopasno čak i za najzahtevnije sisteme za čišćenje izduvnih gasova, koji su dio savremenih dizel motora Euro 5 i 6. Q Max Diesel motori i terenska ispitivanja dokazali su do 11% niže emisije azotnih jedinjenja i 6% niži sadržaj čvrstih čestica.

Testirano motornim i terenskim testovima

Q Max Diesel premašuje zahtjeve evropskog standarda za dizel EN 590 (SIST EN590).

Q Max Diesel je testiran na testovima motora i na terenu, što je potvrdilo sledeća poboljšanja u poređenju sa standardnim gorivom bez aditiva:

  • Do 3,7 % manja potrošnja
  • 100 % poboljšana čistoća djelova motora
  • Do 3,5 % veća snaga i 4,4 % bolji odaziv motora
  • Potpuna zaštita od zaglavljivanja mlaznica
  • 46 % bolja zaštita od površinskog habanja
  • 95 % bolja zaštita od korozije
  • Manje pjenjenja i veći kapacitet punjenja rezervoara
  • 11 % smanjena emisija NOx i 6,2 % manje sadržaja čvrstih čestica (PM)

Pronađite prodajna mjesta

Često postavljena pitanja

Šta je Dual Action Technology i kako se brine o mom motoru?

Pogledajte šta donosi poboljšani molekularni dizajn naših Q Max goriva i kako inteligentni molekuli sa dvostrukom Dual Action Technology  djelovanjem pružaju nenadmašnu zaštitu vašeg motora.

Kako se Q Max razlikuje od drugih dizelskih goriva?

HiTECH goriva, uključujući Q Max Diesel, razvijena su u skladu sa najnovijim trendovima u dodavanju goriva. Pogledajte šta ovo znači u praksi.

Šta je sa dizelskim gorivom zimi?

Q Max Diesel ima dobru otpornost na niske temperature, ali ipak je pametno znati kako osigurati optimalan rad dizel-a čak i zimi.

Da li postoji nadstandardna verzija Q Max Diesel-a?

Naravno! Potražite novo gorivo Q Max na odabranim prodajnim mjestima. Sa svojim superiornim molekularnim sastavom, omogućava vašem motoru da radi bez gubitka snage i uz manju potrošnju goriva.

Kako se brinete o kvalitetu u Petrolu?

Pogledajte koji međunarodni sertifikati i akreditacioni dokumenti svjedoče o visokim standardima kvaliteta za koje mi u Petrol-u garantujemo kada je riječ o ponudi naših Q Max goriva na tržištu.