Ulja i maziva

Proizvodi Petrol za održavanje vozila usklađeni su sa najnovijim specifikacijama i najvišim standardima kvaliteta.

Najviši standardi kvaliteta

Ekološka orijentacija

Biorazgradiva PET ambalaža

Proizvodi Petrol za održavanje vozila

Motorna ulja

Proizvodi koji nose Petrolovo ime rezultat su šest decenija pažljivog praćenja razvoja automobilske industrije, kontinuiranih inovacija i saradnje sa svetski poznatim proizvođačem motornih ulja Texaco.

Više

Zeleni program za poljoprivrednike

Potražite pravi zeleni Petrol proizvod za vaše poljoprivredne, šumarske i građevinske mašine, motokultivatore, traktore i ostalu baštensku mehanizaciju.

Više

Hidraulična ulja

Petrol Hidrol HLP je kvalitetno hidraulično ulje na bazi visokorafinisanog parafinskog baznog ulja i posebno izabranih aditiva protiv habanja (AW i EP), korozije, starenja i stvaranja pjene. Hidrol HLP je namjenjen upotrebi u većini industrijskih hidrauličnih i cirkulacionih sistema koji zahtjevaju zaštitu od habanja.

 

Tri tipe viskoznosti: HLP 32, HLP 46, HLP 68

Potražite prodavnice

Kočiona tečnost

Petrol Brake Fluid DOT-4 je kočiona tečnost koja se može upotrebljavati u svim vrstama hidrauličnih kočionih sistema i hidrauličnih sklopki koje zahtjevaju korišćenje kočione tečnosti DOT-4 ili DOT 3. Napravljena je na bazi glikol-etara, dodataka za poboljšanje mazivosti i dodataka protiv korozije i oksidacije.

Upozorenje:

  • nije za vozila koja za centralni kočioni sistem koriste mineralno ulje,
  • djeluje štetno na lakirane površine,
  • limenka je samo za jednokratnu upotrebu,
  • može se miješati sa kočionim tečnostima koje ispunjavaju iste zahtjeve.

Potražite prodavnice

Višenamjenske masti

Vrhunski Petrol proizvodi za podmazivanje. Protiv korozije i starenja, za djelove koji trpe teška opterećenja i djelove koji su manje opterećeni.

Više