Proizvodi za njegu i odrzavanje vozila

Petrolovi proizvodi za njegu i održavanje automobila garantuju da je vaš čelični konjić uvek u vrhunskoj formi.

Proizvodi Petrol za vozilo

Petrol Vitrex

Je koncentrovano sredstvo za čišćenje koje se dodaje vodi za čišćenje vjetrobranskog stakla. Uklanja ostatke insekata, ulja i drugih nečistoća koje smetaju pogledu kroz vjetrobransko staklo i time bezbjednu vožnju.

Petrol autošampon

Šampon za ručno pranje automobila sa posebnom formulom površinsko aktivnih materija koje omogućavaju brzo odvođenje vode i time brzo sušenje opranog automobila. Film koji ostaje na površni, odbija kapi prljavštine i na taj način štiti od tvrdokorne prljavštine i obezbjeđuje sjaj. Šampon ne sadrži fosfate i bezbjedan je za korišćenje na svim vrstama automobilskih lakova i ostalih automobilskih materijala (metal, staklo, plastika, guma).

Potražite prodavnice

Petrol Aquasol

U obliku koncentrata dodaje se u perače pod visokim pritiskom. Namjenjen je pranju vozila, sastavnih djelova mašina, plovila, poljoprivredne mehanizacije... Aquasol je pogodan i za čišćenje baštenskog nameštaja, za čišćenje podova otpornih na vodu, za čišćenje i odmašćivanje fasada i drugih jako zaprljanih predmeta. Možemo da ga upotrebimo i kao univerzalno sredstvo za čišćenje u radionicama, kuhinjama, školama, bolnicama, prodavnicama, itd. Sredstvo karakteriše dobra biološka razgradljivost, odličan efekat čišćenja i sadržaj pogodan za korisnika (hemijski bezbjedno sredstvo za čišćenje).

Potražite prodavnice

Dodaci za gorivo

Uverite se da je vaše vozilo besprekorno sa Petrol aditivima za gorivo.

Petrol Antifriz

Antifriz koncentrat je sredstvo za zaštitu svih vrsta sistema za hlađenje i motora od zamrzavanja i kororzije.Štiti najmanje 5 godina. 

Petrol Chain Cleaner

Petrol Chain Cleaner je koncentrovano, rastvorljivo u vodi, biološki razgradljivo sredstvo za čišćenje i odmašćivanje lanaca za bicikle. Može da se koristi i kao univerzalni odmašćivač i sredstvo za čišćenje. Upotreba: Chain Cleaner raspršiti po lancu i lančaniku, poslije približno 10 minuta isprati jakim mlazom vode. Lanac namazati Chain Spray-om.

Potražite prodavnice

Petrol Chain Spray

Petrol Chain Spray je biološki razgradljivo potpuno sintetičko mazivo namjenjeno podmazivanju lanaca za bicikle. Ulje je izuzetno adhezivno i odlično štiti lanac od habanja i korozije.

Potražite prodavnice

Petrol Universal Cleaner

Uklanja ulje, mast i prljavštinu sa automobilskog motora. Čisti brzo i temeljno. Uputstvo za upotrebu: Dozu prije upotrebe protresite. Raspršite po površini motora, ostavite da djeluje 10 minuta i isperite mlazom tople ili hladne vode. Ukoliko je potrebno, postupak ponovite. Specijalni ventil omogućava vam korišćenje doze u svim položajima.

Potražite prodavnice

Petrol odmrzivač stakala

Odmrzivač stakala u trenutku odmrzava zamrznuta stakla. Sprečava ponovno zamrzavanje i na taj način brine o dobroj vidljivosti.

Potražite prodavnice

Petrol destilovana voda

Destilovana voda za akumulatore, automobilske hladnjake, pegle.

Potražite prodavnice