Goriva Q Max

Izaberite naša najbolja goriva do sada. Nova generacija visokokvalitetnih goriva Q Max donosi vam još veću snagu i potpunu zaštitu motora pomoću inteligentnih molekula i tehnologije čišćenja Dual Action Technology. Za vožnju koja je ekonomičnija i ekološki prihvatljivija.

Pronađite prodajna mjesta

Dual Action Technology za naprenu zaštitu motora

Do 50 kilometara više sa jednim punjenjem rezervoara

Kompletna zaštita ključnih djelova motora

Još niže emisije i manje čestica u izduvnim gasovima

Manje pjenjenja za dodatnih 4 litra u rezervoaru

Q Max Diesel

VIŠE O GORIVU

Q Max LPG avtogas

VIŠE O GORIVU

Naša najbolja goriva do sada

Ista pumpa, još bolje djelovanje

Motori ispod haube naših vozila se sve više mijenjaju. Nova generacija savremenih benzinskih i dizel motora stoga zahtjeva moderna goriva koja će još više nadograđivati njihovo djelovanje - za veću pouzdanost, veću kilometražu i ekološki prihvatljiviju vožnju.

Budući da znamo da najbolje rezultate možemo postići samo sa najboljim gorivima, redizajnirali smo svoju Q Max porodicu visokokvalitetnih goriva. Mi smo prvi u regionu koji vam sada nudi goriva sa inteligentnim molekulima koje pruža Dual Action Technology.

Nova generacija Q Max goriva tako brzo i gotovo u potpunosti štiti vaš motor od gubitka snage i odaziva, a stalnom upotrebom moći ćete da vozite i do 50 kilometara više sa jednim punjenjem rezervoara!

Ime koje uliva povjerenje

Sva goriva Q Max ispitana su uspostavljenim međunarodnim testovima motora i na terenu, u različitim uslovima i režimima rada.

Dokazali su niz izvanrednih efekata koji proizlaze iz sastava goriva, nadograđenog paketom tehnološki najnaprednijih aditiva. Njihovom sinergijom utičemo na ključne parametre rada motora - snagu i odaziv, zaštitu delova motora i njihov vijek trajanja, potrošnju goriva, kao i manji uticaj na životnu sredinu.

Stoga ne iznenađuje što su ga korisnici Petrolovog goriva Q Max ponovo izabrali za izabrani proizvod godine - ovog puta 2021. godine.

Provjeren kvalitet

Sva goriva Q Max podliježu složenom sistemu kontrole kvaliteta na putu do krajnjeg kupca. To uključuje kontrolne punktove na svim ključnim tačkama u lancu snabdijevanja, a nadgleda ih obučeni i visoko kompetentni tim stručnjaka u našoj naftnoj laboratoriji.

Djeluje pod nadzorom nacionalnog tijela za akreditaciju, tako da rezultati provjera uvijek predstavljaju nesumnjivo istinite rezultate. Naš sistem kontrole kvaliteta takođe uključuje kontrolu akreditovanih nezavisnih spoljnih institucija, međunarodno priznatih kontrolnih kuća i akreditovanih spoljnih laboratorija.