HipShop prodavnice

Priručne HipShop prodavnice nude sve što je avanturistima potrebno na putu, a istovremeno su praktične za brzu i hitnu kupovinu.

Potražite prodavnicu
Nezamjenjiv dio ponude Petrolovih benzinskih pumpi

Prodavnice su nezamjenjiv dio ponude Petrolovih benzinskih pumpi. Istovremeno praktične i dobro snabdjevene, nude našim kupcima široku paletu proizvoda; pojedine i 0 – 24 h. Na putu do svojih destinacija snabdijevate se nekom ukusnom čokoladom, svježim sendvičem ili sokom, kako bi vam put bio što ugodniji, a užitak ljepši.

Prodajna mjesta

Vrsta praktičnih proizvoda

Uvijek pune različitih vrsta praktičnih proizvoda, osvježavajućih i alkoholnih pića, takođe nude različitu opremu i osnovne rezervne dijelove za vaše vozilo - gume, ulja i tečnosti, brisače, sijalice za automobile i akumulatore. Usljed užurbanog načina života i nedostatka vremena, u Petrolovim HipShop trgovinama čeka vas bogat program praktičnih poklona, delikatesnih proizvoda, kao i opreme za slobodno vrijeme.

Prodajna mjesta

Paysafe karticu možete kupiti na svim Petrol benzinskim servisima

Na benzinskim stanica Petrola možete da kupite Paysafe karticu za gotovinu i plaćate sigurno preko interneta - bez bankovnog računa ili kreditne kartice.

Zavisno od toga na kojoj platformi želite da platite karticom Paysafecard, dostupna su dva tipa:

  • Paysafecard gold za online depozite na određenim platformama za kockanje,
  • Paysafecard classic za sve druge online platforme poput igrica, zabave ili e-trgovine.

HipShop trgovački objekti