Kafa Na putu

Uživajte u ukusima vrhunske kafe iz porodice kafa Na putu u svakom trenutku - kada ste u pokretu ili kod kuće.

Potražite prodajna mjesta

Kafa Na putu

Iz naše ponude od sedam napitaka, usput možete odabrati svoj omiljeni i popiti ga usput, kad se zaustavite da biste natočili gorivo ili zbog kratkog odmora. Na aparatima uz kafu, svuda su vam na raspolaganju i karamel, čokolada u prahu, kakao napitak i cimet, kojim po želji možete dodatno obogatiti ukus svoje kafe.

Ledena kafa Na putu

Najomiljenija kafa Na putu za lagano i ukusno osveženje u vrućim danima. Osvežavajući napitak od kafe možete sebi priuštiti u tri različita ukusa: kapućino, caffe latte i vanila. Potražite ga na svim Petrolovim benzinskim stanicama. Neto količina: 230 ml.

Kapsule kafa Na putu

Espresso – 100 % Arabica

Svojom aromom, ukusom i intenzivnim mirisom, ova prvoklasna mješavina kafe oduševiće najstrastvenije ljubitelje kafe. Ponosi se sertifikatom Rain Forest Alliance, koji garantuje da je proizvedena na održiv način i u skladu s visokim ekološkim normama. Pakovanje sadrži 16 kapsula pržene mljevene kafe Arabica za mašinsku pripremu napitka.

Kapućino

Uz pravu kombinaciju kafe i mlijeka u vašoj šoljici, kreirate vrhunski napitak u najboljem kafiću. Ova mješavina kafe ima UTZ sertifikat, koji garantuje da je proizvedena na održiv način. Pakovanje sadrži osam kapsula punomasnog mlijeka u prahu sa šećerom i osam kapsula pržene mljevene kafe.

Kafa s mlijekom – Café au lait

Slatki napitak od kafe, koji će oduševiti svakoga ko se zaklinje na pun, mliečni ukus i blagi intenzitet kafe. Za savršeni doručak, priuštite ga sebi uz topli kroasan. Pakovanje sadrži 16 kapsula mješavine instant kafe s mlijekom.

Latte Macchiato

Kapsule Latte Macchiato sadrže mljevenu prženu kafu i punomasno mlijeko u prahu. Vrećica sadrži osam kompatibilnih kapsula kafe i osam kompatibilnih kapsula mlijeka. Pravilno pripremljen napitak Latte Macchiato u šoljici dočaraće nam pravu mlječnu dugu. Ukus Latte Macchiata pogodan je za svakoga ko voli nježan ukus mlječne kreme uz lagani dodatak ukusa kafe.

Kapsule kafa Na putu su kompatibilne s aparatima Dolce Gusto® *.
*Robna marka nije u vlasništvu preduzeća Petrol d.d. Ljubljana, niti njenih povezanih društava, koja nisu ekonomski povezana s nosiocem navedene robne marke. Naznaka robne marke služi samo za određivanje svrhe korišćenja i karakteristika proizvoda.