Kafa Na putu

Dobrodošli! Svi koji žele odvojiti trenutak za sebe. Vidimo se na kafi na Petrolu. Uživajte u okusima vrhunske kafe iz porodice kafa Na putu u svakom trenutku – kad ste u pokretu ili kod kuće.

Potražite prodajna mjesta

Novi izgled, isti božanstveni ukus

Osvježili smo izgled naše kafe Na putu te joj dali izgled koji odražava raznolikost naše ponude te raznolikost vaših ukusa, puteva i želja. Iza novog izgleda krije se isti božanstveni ukus zbog kojega svaki put ponovo skrenete na Petrol.
U kafi Na putu možete uživati na 15 Petrolova prodajna mjesta u Crnoj Gori gdje u našem kutku za kafu dnevno pripremimo više od 1.500 čašica svježe mljevene kafe. Svoju omiljenu kafu možete popiti usput dok plaćate gorivo ili tokom kratkog odmora.

Pokreni video

Kakvu kafu pijete?

Svježe mljevena kafa Na putu po vašem ukusu

Odredite veličinu svoje šoljie za kafu – S, M ili L – i na kafe aparatu izaberite omiljeni ukus kafe Na putu: espresso, cappuccino, macchiato, latte macchiato (s čokoladom ili bez čokolade), kafu s mlijekom i drugo. Svaka šoljica kafe na Petrolu pripremljena je od svježe mljevene kafe u zrnu, a pored aparata za kafu nalaze se karamelni šećer, čokolada u prahu, kakao i cimet, čime možete svoj napitak dodatno prilagoditi svom ukusu.

Brezkofeinska kava Na poti

V naših kavnih kotičkih boste s pravo kombinacijo kave in mleka ustvarili vrhunski napitek kot v najboljši kavarni – tudi če vaša skodelica kave ne bo vsebovala kofeina. Na kavomatu izberite napitek ‘decaf’ in uživajte v kavi, namenjeni vsem, ki želite doživeti vrhunski okus kave Na poti, ne želite pa njenih poživljajočih učinkov. Izbirajte med različnimi okusi brezkofeinske Kave na poti: črna kava, cappuccino ali kava z mlekom.

Ledena kafa Na putu

Omiljena kafa Na putu u vrućim danima nudi lagano i ukusno osvježenje. Ledenu kafu Na putu potražite na svim Petrolovim benzinskim servisima te priuštite sebi 230 ml osvježavajućeg napitka u više različitih ukusa:

  • Cappuccino,
  • Vanilla in
  • Caffé latte