Zeleni program za poljoprivrednike

Prodavnice na karti

Zeleni program za poljoprivrednike

Petrol Agrotrak TDH Premium

Agrotrak TDH Premium je visokokvalitetno univerzalno traktorsko transmisiono ulje (UTTO), namjenjeno upotrebi kod traktora i radnih mašina, kod kojih se mjenjač, transmisija, zadnji most, mokre zaptivke i hidraulika mažu jednim uljem. Može da se upotrebljava i namjenski u mjenjačima i hidraulici drugih vozila i radnih mašina za koje je propisani kvalitet ulja API GL-4 i viskoznost SAE 80W.

Potražite prodavnice

Petrol Verigol BIO Plus

Verigol Bio Plus je vrhunsko biološki razgradljivo ulje za lance šumskih testera. Odlikuju ga dobra biološka razgradljivost, odlična mazivost, primanje i ljepljivost, kao i korozivna zaštita.

Potražite prodavnice

Petrol Biolub 46

Biolub 46 je biološki razgradivo hidrauličko ulje proizvedeno na bazi uljane repice. Ulje je posebno podesno za sve oblasti primjene u kojima postoji mogućnost zagađenja tla ili vode mazivima (hidraulički sistemi traktora, poljoprivredne, šumarske, građevinske mašine, vodene brane…).

Specifikacija: ISO VG 46, VDMA 24 568 – HETG

Potražite prodavnice

Petrol Tratol

Tratol je kvalitetno motorno ulje za podmazivanje četvorotaktnih baštenskih kosilica. Može da se upotrebljava i za manje motokultivatore, traktore i ostalu baštensku mehanizaciju jer je prilagođeno specifičnim uslovima njihovog rada (prašina, prljanje, velika opterećenja, visoke temperature ...).

Potražite prodavnice

Petrol Verigol Mineral Plus

Verigol Mineral Plus je vrhunsko mineralno ulje za lance motornih testera. Odlikuje se dobrim prijanjanjem, ljepljivošću i odličnom mazivošću, kao i antikorozivnom zaštitom.

Potražite prodavnice