Znanje i podrška

BS Krivi most: Uprkos pandemiji u timu vlada sjajna atmosfera

Posjetili smo Petrolovo najnovije prodajno mjesto koje se nalazi u ulici Ilije Plamenca 14, u Podgorici. Kompanija Petrol Crna Gora MNE nudi mnoštvo benefita za svoje korisnike, ali i širu društvenu zajednicu. Ljubazno osoblje je tu da vam pruži bilo koju vrstu pomoći koja vam zatreba. Na ovoj lokaciji se nalazi Petrolova prva električna punionica i autoperionica vrhunskog kvaliteta. Petrol ujedno nudi širok asortiman Q Max goriva i auto maziva.

Q Max visoko kvalitetna goriva su naša najveća prednost. Porodica vrhunskih goriva Q Max vašem vozilu nude maksimalnu snagu, ekonomičnost i izdržljivost. Sadrže savremene aditive, kojima utičemo na uslove u motoru i čuvamo čistoću površina i mlaznica za ubrizgavanje, kaže Boris Filipović, poslovođa BS Krivi most.

Filipović ističe da su Q Max goriva razvijena u skladu sa najnovijim trendovima u aditivima za gorivo, a za nadogradnju se koriste aditivi vrhunskog svjetskog proizvođača AFTON Chemicals. Sa gorivima Q Max obezbijeđuje se optimalno stanje motora i proces sagorijevanja tokom dužeg vremenskog perioda, što utiče na bolju ekonomičnost i pouzdanost vožnje i produžava životni vijek djelova motora. Zbog optimalnijeg sagorijevanja, emisije su znatno manje, a stalnom upotrebom Q Max goriva možemo postići i do 4% manju potrošnju. Svi ovi efekti povećavaju pouzdanost motora i posljedično smanjuju troškove po kilometru.

 Petrol ima vrlo efikasan sistem kontrole kvaliteta goriva. To uključuje sveobuhvatnu kontrolu kvaliteta goriva u svim ključnim tačkama u lancu snabdijevanja i prodaje. Garancija za to je dugogodišnje sopstveno iskustvo, iskusan tim naftnih stručnjaka, praćenje najboljih evropskih i svjetskih praksi i sopstvena akreditovana naftna laboratorija sa referencama i van granica Slovenije. Sirovine i gotove proizvode - goriva i srodne proizvode naftnog ili nenaftnog porijekla kupujemo samo od provjerenih i testiranih svjetskih dobavljača, a njihov kvalitet redovno prilagođavamo zahtjevima tržišta i novim tehnološkim rješenjima.

Petrol Crna Gora nudi porodicu visokokvalitetnih goriva Q Max, proizvedenih u skladu sa najnovijim tehnološkim zahtjevima i savremenim trendovima. Za detaljnije specifikacije o ovim proizvodima možete se interesovati kod ljubaznog osoblja na svim Petrol pumpama ili  na web sajtu www.petrol.me.

Tim zaposlenih na prodajnom mjestu BS Krivi most u najvećoj mogućoj mjeri vode računa o zaštiti svog zdravlja, kao i zdravlja kupaca. Uprkos pandemiji u timu vlada sjajna atmosfera, u što se uvjerila i naša novinarska ekipa. U srdačnom razgovoru sa Marijom Perunović, jednoj od zaposlenih na ovoj pumpi, saznali smo da je došlo do značajnog povećanja prometa prehrambenih proizvoda, i da se u skladu sa situacijom u kojoj se nalazimo konstantno radi na poboljšanju ponude asortimana u zavisnosti od potreba kupaca.

S tim u vezi imamo u ponudi “mini market” koji obuhvata osnovne namirnice i prehrambene proizvode kako bi naši kupci osim radnim danima, imali dostupnost proizvoda i neradnom nedjeljom. Trenutno je aktuelan Crnogorski doručak koji obuhvata proizvode domaćih proizvođača kao što su hljeb, jaja, jogurt i suhomesnati proizvodi, kaže Perunovićeva.

Jedan od brendova je i Petrol kafu na putu koju možete kupiti u svim “Hip Hop” marketima. Iz ponude od sedam napitaka, možete odabrati svoj omiljeni i popiti ga usput, kad se zaustavite da biste natočili gorivo ili zbog kratkog odmora. Na aparatima uz kafu, svuda su vam na raspolaganju i karamel, čokolada u prahu, kakao napitak i cimet, kojim po želji možete dodatno obogatiti ukus svoje kafe.  U situacija kada je zbog epidemioloških mjera zabranjena priprema i prodaja kafe, potrošači mogu kupiti “Ledenu kavu na putu”, još jedan Petrolov  brend koji je dostupan konzumentima.